Vesnický taneček na záchranu tlapiček

08.07.2024

Dlouho připravovaná akce "Vesnický taneček na záchranu tlapiček" byla naplánována na 25. května 2024.  Jejím účelem bylo  především seznámit okolí s činností našeho Charitativního zvířecího spolku Agátka, z.s. Výdělek z celé akce byl převeden na transparentní účet spolku a bude použit na krmení, kastrace, veterinární ošetření a předměty s touto činností spojené (odchytová klec, přepravky apod.).

Akce se konala na místním hřišti v Hřivčicích za podpory městyse Peruc. Přípravy vzhledem k počasí byly složité, ale díky zapůjčení stanů z obce Panenský Týnec jsme vše zvládli.

Největší úspěch sklidily míchané nápoje, které nejen vypadaly úžasně, ale i skvěle chutnaly. Samozřejmostí bylo pivo, alkoholické i nealkoholické pití, občerstvení v podobě vynikajícího guláše od Radostů, obložené mísy, domácí věnečky ke kávě a další pochutiny.

U pokladny mohli příchozí obdivovat a koupit si výrobky od dětí z Mateřské školky speciální v Lounech a mnozí vhodili i příspěvek do připravených kasiček.

Kapela Refreš

K tanci a poslechu hrála skvělá a oblíbená kapela Refreš. "Pánové :-)" z kapely dokáží vytvořit neskutečnou, uvolněnou, spontánní, skácí náladu a atmosféru, která vydrží do brzkých ranních hodin. I tentokrát vydrželi hrát opravdu velmi dlouho, téměř do rozbřesku, u ohně jen pro radost.

A aby toho nebylo málo, přispěli i na činnost spolku, což nás ohromilo a velmi potěšilo. Děkujeme za skvělou zábavu, příspěvek - prostě za vše.

Jak již bylo napsáno, zábava probíhala do brzkých ranních hodin. Ti, co přišli, se skvěle bavili, ti, kteří nepřišli, prohloupili.

Z pohledu organizátorů jsme byli malinko zklamáni výdělkem, ale myslíme pozitivně a věříme, že příště to bude zas o "chlup" lepší.

Z akce se podařilo vytěžit  33.166 Kč, z kterých jsme převedli na transparentní účet 25.000 Kč a zbytek ponechali v pokladně pro případné platby v hotovosti.

Děkujeme všem dobrovolníkům, kteří s akcí pomohli, děkujeme kapele, která se postarala o skvělou náladu, děkujeme všem sponzorům, kteří přispěli a děkujeme všem, kteří nás přišli podpořit.